O jaru a o naději

2020.04.06

Na letošní jaro jsem plánovala novou kolekci Fairy Forest. Kolekci šperků svěžích jako rosa na jarní trávě a něžných jakou kvetoucí stromy. Měla být hodně o novém životě, křehké kráse a o naději, že po zimě se zase vrátí jaro.

   

Ti z vás, kdo mě sledujete delší dobu, možná víte, že jsem posledních pár let kvůli mateřské dovolené pracovala pouze na zakázku. Loni jsem to chtěla změnit a po čase zase vydat celou kolekci tematických šperků. A protože miluju jaro a vše zelené, tak nějak to vyplynulo samo - bude to jarní kolekce. Moje kamarádka a kolegyně Věnina mi vyrobila prototypy krásných lístečkových komponentů a já se těšila, jak se pustím do práce.

Jenže se všechno zkomplikovalo. Loni na jaře se mi také povedlo přidat do nabídky nové snubní prstýnky a zakázek neubývalo, spíš naopak (za což jsem hrozně vděčná!). Na kolekci prostě nějak nedošlo... přemýšlela jsem, že bych ji vyrobila aspoň před Vánoci, ale na podzim jsme byli všichni doma pořád nemocní, takže ani to neklaplo. Tak jsem byla pevně rozhodnutá, že tohle jaro už to prostě musí vyjít! Nemohla jsem samozřejmě čekat, že tohle jaro bude zásadně jiné... ale nevzdávám to. Kolekce prostě bude. Vznikala vlastně už celý minulý rok, kdy jsem pro vás na zakázku vyráběla lístečkové šperky. 

Tady je malá ukázka z toho, co se chystá - některé šperky budou skladem, jiné na objednávku, protože ty původní už mají svoje majitelky. Fairy Forest znamená "Vílí les" a celá kolekce je velmi něžná, svěží a romantická. Najdete zde světlé rhodiované stříbro, zelené olivíny, perličky a zářivý měsíční kámen. Zároveň jsou ale všechny šperky vhodné na denní nošení - abychom mohly být vílami i v běžném životě. 
 

 

 

Next item >
Používá se opensource systém OpenCart
Podpora Opencart
Eire Handmade © 2024