Jak se rodí jaro

2020.05.14

Kolekce Fairy Forest je můj splněný sen. Vytoužená, o rok přenošená a zrozená do koronavirového jara. Na svoje uvedení čekala opravdu dlouho a nakonec ji nezastavilo nic, ani pandemie a všechny moje strachy a nejistoty. A já jsem neskutečně pyšná, že jsem vám tuhle kolekci mohla představit. A jsem vděčná i za to, že příroda se nedá zastavit, krize-nekrize, a že je letošní jaro stejně krásné jako jindy.

A jsem vděčná taky vám, svým skvělým zákazníkům - bez vás by totiž jarní kolekce asi dodnes nebyla. Na začátku karantény jsem zcela reálně uvažovala o tom, jestli teď bude o moje šperky vůbec zájem. A právě vaše povzbudivé komentáře mě přesvědčily, že má smysl se šperky pokračovat. Děkuju moc za vaše objednávky, srdíčka na sociálních sítích a milá slova. Moc si toho vážím! Nedalo mi to a ještě jsem si celou kolekci vyfotila pohromadě, než šperky odešlu k novým majitelkám.

Zároveň se chci pochlubit s krásnými fotkami, které jsme nafotily s fotografkou Zuzanou Vaverkovou a modelkou Kristýnou - focení jsme původně musely odložit, ale nakonec vše vyšlo parádně a já jsem z nových fotek nadšená. Přesně totiž vystihují tu křehkou krásu, kterou jsem se ve špercích snažila zachytit. Našly jsme poslední rozkvetlý strom v celých Lužánkách, chytily jarní sluníčko a fotily jako o život. Která z fotek se vám líbí nejvíc? Každý z náhledů si můžete ještě rozkliknout ve větším.

  

  

 

  

 

 

< Previous item
Next item >
Používá se opensource systém OpenCart
Podpora Opencart
Eire Handmade © 2024